top of page

Annual Winter Briefing & Social Evening Group

Public·109 members

Steven Lon
Steven Lon

Rozdiely medzi odmenami

Čaute, práve si pozerám časť s odmenami, ale beriem ju skôr ako jednu z viacerých sekcií, ktoré si tu postupne otváram. Najprv som si všimol, že stránka pracuje s rôznymi ponukami a krátkymi vysvetleniami pri jednotlivých položkách. Teraz som na

a stále si skôr čítam spôsob, akým sú tie informácie zoradené, než aby som riešil iba samotné názvy ponúk. Niektoré časti pôsobia ako stručný prehľad, iné viac ukazujú rozdiely medzi jednotlivými možnosťami. Zaujalo ma aj to, že odmeny nie sú podané úplne rovnako, takže pri čítaní treba sledovať aj podmienky. Ako sa v takýchto sekciách orientujete vy, pozeráte najprv na názvy alebo rovno na detaily?

7 Views

Ja som sa viac venoval prehľadom bonusov a informačným stránkam. Našiel som tam viacero článkov a zoznamov, ktoré porovnávajú rôzne ponuky. Páčilo sa mi, že jednotlivé témy sú rozdelené do samostatných sekcií. Vďaka tomu sa dá ľahšie orientovať v obsahu. Niektoré stránky sa venujú konkrétnym bonusom, iné skôr všeobecným informáciám. Celkovo na mňa pôsobil obsah pomerne usporiadane.

Members

• Wright Price
    Wright Price
  • ben bemer
    ben bemer
  • Dora Vertol
    Dora Vertol
  • Jerome Holan
    Jerome Holan
  • William Fox
    William Fox
bottom of page