top of page

Annual Winter Briefing & Social Evening Group

Public·109 members

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να μοιραστώ κάτι και να ακούσω γνώμες. Είχα δοκιμάσει πριν καιρό μια ξένη στοιχηματική από περιέργεια, αλλά το παράτησα σχετικά γρήγορα γιατί στην αρχή μου φάνηκε αρκετά μπερδεμένο όλο το σύστημα, ειδικά με τις αναλήψεις και τους διαφορετικούς κανόνες που είχε η πλατφόρμα. Τώρα τελευταία βλέπω ότι αρκετοί τις χρησιμοποιούν κανονικά και λένε ότι μετά από λίγο όλα γίνονται πιο απλά και συνηθίζεις. Ψάχνοντας λίγο να καταλάβω καλύτερα πώς λειτουργεί όλο αυτό, έπεσα και σε κάποιες γενικές πληροφορίες εδώ ξένες στοιχηματικές εταιρείες που εξηγούν βασικά πράγματα για τέτοιες υπηρεσίες. Αναρωτιέμαι αν όντως αλλάζει η εμπειρία με τον χρόνο ή απλά αλλάζει ο τρόπος που το αντιλαμβάνεσαι.

8 Views
Kosta Vasilhuk
Kosta Vasilhuk
5 days ago

Μπήκα τυχαία στη συζήτηση και μου θύμισε παλιές κουβέντες που είχα δει σε φόρουμ για online υπηρεσίες γενικά. Πάντα έχει ενδιαφέρον να βλέπεις πόσο διαφορετικά περιγράφουν οι άνθρωποι την ίδια εμπειρία, ακόμα κι αν μιλάνε για το ίδιο πράγμα. Εγώ συνήθως παρατηρώ τέτοια θέματα πιο ουδέτερα, γιατί φαίνεται ότι η πρώτη εντύπωση πολλές φορές αλλάζει όταν περνάει λίγος χρόνος και αποκτάς πιο καθαρή εικόνα. Στο τέλος δεν υπάρχει μία αλήθεια για όλους, αλλά πολλές διαφορετικές εμπειρίες.

Members

• Wright Price
    Wright Price
  • ben bemer
    ben bemer
  • Dora Vertol
    Dora Vertol
  • Jerome Holan
    Jerome Holan
  • William Fox
    William Fox
bottom of page